Koude Gouwe Ouwe rit 2019

1024 679 Mari Berkvens

De eerste toertocht van het jaar wat betreft de Bromvliegers werd weer gehouden in Aarle Rixtel bij De Dreef, maar wederom zat het niet mee met het weer. Was het een week geleden nog boven de 20 graden vandaag kwam de temperatuur net in de dubbele cijfers en dat was ook te merken aan het aantal inschrijvingen 151 leden reden vandaag mee en 14 niet leden. De route was dit jaar via Bakel naar Vlierden en via Liessel naar Meijl waar we in het paviljoen van het st Willibrordus gilde de pauze hadden de warme tomaten soep en balletjes ging er goed in wat iets warms daar waren de deelnemers wel aan toe. Na de pauze werd de toertocht vervolg via Grashoek en IJsselstein naar Milheeze en Bakel om weer in Aarle Rixtel terug te komen bij De Dreef, al met al was het weer een mooie rit door de Peel. Gelukkig was het droog gebleven tijdens de rit maar sommige deelnemers waren er goed op voorbereid en hadden vooraf al hun regen pak aangedaan. De bezemwagen reed deze keer niet voor niets mee, we hadden jammer genoeg twee uitvallers.

Bekijk hier de foto’s

Author

Mari Berkvens

All stories by: Mari Berkvens
1 comment
 • H.Peijnenburg
  REPLY

  Zo de kop is er af, onze eerste rit hebben we weer achter de rug en het moet gezegd worden het was een mooie rit door het Brabantse en Limburgse land, dat het weer niet zo mooi was namen er toch nog velen op de koop toe wat heel fijn is voor diegene die deze rit hebben uitgezet en verzorgd daarvoor mijn complimenten.
  Zo en nu kijk ik al uit naar de tweede rit die helaas pas in juni is dus mei is leeg maar ja daarna gaat het lekker vlot en komt er iedere maand weer een.

  Met vriendelijke groet,
  Henny Peijnenburg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers liken dit: