Terug van weggeweest Sint-Oedenrode 2022

150 150 Mari Berkvens

Zondagmiddag 9 oktober, wat een verschil met 18 september nu droog en zon toen alleen maar regen. Voor het eerst zijn we in Nijnsel (Sint-Oedenrode) bij zalencentrum de Beckart, voor de laatste toertocht van dit seizoen Terug van weggeweest. Nadat verschillende vrijwilligers zaterdag en zondagmorgen al vroeg alles in gereedheid hadden gebracht konden de aanwezig vanaf 09.30 inschrijven voor deze Toertocht dankzij het mooie weer waren er weer vele liefhebbers naar Nijnsel gekomen we konden 156 leden en 50 niet leden verwelkomen.

Zoals gebruikelijk werd rond 10.30 weer gestart met de solex en snorfietsen. Om 11.00 mochten ook de andere deelnemers van start er was gekozen voor een route in een acht vorm wat betekent dat de pauzeplaats bij de start locatie is. Tijdens de pauze was er door de kok goed gezorgd er was tomatensoep met balletjes of broodjes met een kroket of frikandel of een worstenbroodje. Na de pauze konden de deelnemers zélf starten wanneer ze wilde.

Toen alle deelnemers voor de tweede keer binnen waren konden de jaarlijkse Brommie Awards worden uitgereikt, 65 deelnemers hadden dit jaar aan alle toertochten deelgenomen en kregen een Award. Ook de bezemwagen reed niet voor niets mee 1 deelnemers had een lekke band gereden en werd meegenomen naar de start locatie, via deze weg willen we Wim van Dongen nog bedanken voor het beschikbaar stellen van Bezemwagen. Verder willen we alle vrijwilligers bedanken die in welke vorm dan ook, het dit jaar mogelijk hebben gemaakt om de toertochten te organiseren ALLE HARTELIJK DANK HIERVOOR.

Hier kun je de foto’s bekijken.

Author

Mari Berkvens

All stories by: Mari Berkvens