Terwijl er in de ochtend nog enkele drupjes vielen en het de hele dag bewolkt was met een stevige wind, mochten we toch nog ruim 331 deelnemers verwelkomen op de driehoek in Rosmalen.

Ergens was het ook wel erg fraai Hollands weer, en De Holder de Polder Tocht is toch een evenement waar het in het verleden vaker wat “vreemd’ weer geweest is. Zo zijn we ooit met stromende regen vertrokken om later op de dag enkel zon te zien, hebben we ook wel eens een hele dag regen gehad maar ook zoveel zon dat de mussen van het dak vielen, voor wat dat betreft was het eigenlijk prima weer vandaag!

Een groot compliment mag ook gaan naar de “subclub” Lodero die dit jaar de organisatie van deze inmiddels in binnen en buitenland zeer gewaardeerde rit voor het eerst op zich nam. Voor het eerst organiseerden zij een evenement onder de vlag van De Bromvliegers. Met een opkomst van boven de 300 deelnemers kunnen we spreken over een zeer geslaagde opkomst, zeker gezien het weer.

Heb je een leuk verslag, foto’s of video gemaakt, neem dan even contact met ons op via redactie@bromvliegers.nl.

De eerste foto’s staan ook online op deze LINK, iedereen een fijne vakantie en graag tot volgende maand in Mariaheide voor het Veghels Bromfiets Treffen!