Vandaag stond Zijtaart weer in het teken van Zijtaart Biedt/Bromt Meer. Samen met oldtimer auto’s zetten De Bromvliegers in de ochtend het hele kerkdorp in het teken van klassieke voertuigen.

Een keur aan merken en types verscheen aan de start, we beperken ons in deze enkel tot de tweewielers welke met een deelnemersaantal van 281, verdeeld over 203 leden en 78 niet leden veruit de grootste groep vormden.

De route voerde via mooie landwegen naar de pauzeplaats in De Rips waar men genoot van een broodje bal, kop soep of wat lekkers van de Frietwagen. Deelnemers troffen het met het weer, want met ruim 30 graden op de thermometer was het een heuse zomerse dag te noemen.

We hebben voor jullie 2 albums met foto’s klaar staan, niet allen even scherp maar we wilden jullie ze toch graag tonen. Alle dank aan de vele vrijwilligers, van parkeerbeheer tot inschrijving en van fotograaf tot bezemwagen. We zien jullie graag allemaal op 16 juli bij de Holder De Polder Tocht in Rosmalen, zorgen jullie weer voor mooi weer?

FOTO ALBUM 1

FOTO ALBUM 2