Gouwe Ouwe Rit 2022 in Aarle-Rixtel,

150 150 Mari Berkvens

De eerste toertocht van de Bromvliegers in 2022 was weer in Aarle-Rixtel bij de Dreef. Na een afwezigheid van twee jaar i.v.m. Corona waren we weer heel blij om weer met onze toertochten te mogen starten.

Twee jaar geleden kregen wij net voor deze toertocht te horen dat we de eerste 4 weken geen evenement mocht organiseren, wie had toen kunnen denken dat het bijna twee jaar werd. Vanaf 09.30 waren de deelnemers welkom en dat was ook te merken al vroeg waren vele deelnemers aanwezig bij de Dreef.  

Met een temperatuur van rond de 18 graden was het een stuk warmer dan de vorige edities. De route was dit jaar via Helmond en Lierop naar Sterksel toen door Maarheeze en Soerendonk naar Gastel waar de pauzeplaats was bij de Cranehoeve, hier werden we getrakteerd op een broodje kroket of Frikandel, Na de pauze werd de toertocht vervolg via Leende en Heeze hierna door Geldrop en langs Mierlo om door Stiphout naar Aarle-Rixtel te rijden al met al was het ook deze keer weer een mooie rit door het Brabantse land. Dankzij het mooie weer waren er 167 leden van de Bromvliegers en 35 niet leden naar Aarle-Rixtel gekomen. De bezemwagen reed deze keer niet voor niets mee, jammer genoeg was er 1 uitvaller.

Bekijk hier de foto’s

Author

Mari Berkvens

All stories by: Mari Berkvens