Bromvliegers

Nederlands' grootste oldtimer bromfietsclub

Veghels Bromfiets treffen op 3 Oktober gaat door.

150 150 Mari Berkvens

Yes we hebben groen licht gekregen voor het Veghels Bromfiets treffen in Mariaheide.

Op zondag 3 oktober mogen we eindelijk een bromfietstoertocht organiseren, we start vanaf het dobbelsteenplein in het dorp Mariaheide, tussen Uden en Veghel.

Deze toertocht is wel alleen voor leden van de Bromvliegers.

Je bent welkom vanaf 09.30 uur je kunt tot 10.30 inschrijven. De start van de Solexen is rond 10.30 en de overige deelnemers mogen om 11.00 uur van start.

De rit waar het ooit allemaal begon! vindt ook in 2021 weer plaats in Mariaheide.

Start vanaf het dobbelsteenplein in het dorp Mariaheide, tussen Uden en Veghel op.

 

Lady’s Ride geanuleerd

150 150 Mari Berkvens

Helaas we hadden vrijdag 13 augustus anders gehoopt, maar het kabinet heeft beslist dat tot 21 september er heel weinig in Nederland mag wat evenementen betreft. En daarom worden er tot deze datum geen vergunning af gegeven voor onze evenementen. Dus helaas moeten we ook de Lady’s Ride annuleren.

Ook op 15 augustus nog geen toertocht

150 150 Mari Berkvens

Komende zondag hadden we een toertocht gepland, maar doordat er tot op heden geen toestemming word gegeven voor een evenement, zullen we de rit van 15 augustus ook moeten annuleren.

Holder de Polder 2021 GEANNULEERD

150 150 Mari Berkvens

Helaas moeten wij mededelen, dan deze rit ivm de nieuwe corona maatregelen is geannuleerd.

Zijtaart Beidt Meer geannuleerd

150 150 Mari Berkvens

Helaas moeten we jullie mededelen dat dit jaar ook de bromfiets toertocht van Zijtaart Biedt Meer is geannuleerd, door de huidige corona maatregel krijgen we voor de geplande datum geen vergunning om deze toertocht te organiseren. Hopelijk is dit de laatste toertocht die we moeten annuleren door de Corona maatregelingen.

Algemene Ledenvergadering 2021 ( Geannuleerd i.v.m. Corona)

150 150 Mari Berkvens

Op Dinsdag 2 februari 2021 zouden we onze jaarlijkse leden vergadering houden. Maar i.v.m. het Corona virus zijn alle horeca gelegenheden gesloten, zo ook ons Clubhuis bij Franc en Yvonne Kleijngeld in Zijtaart. Dus daarom kan en mogen we op dit moment geen Algemene Leden Vergadering houden. Zodra er weer mogelijkheden zijn voor een toertocht of een bijeenkomst dan laten wij dit via onze website zo snel mogelijk weten.

Voor nu blijf gezond en zorg voor elkaar.

Geannuleerd Veghels Bromfiets Treffen in Mariaheide geannuleerd

150 150 Mari Berkvens

Geannuleerd Ook onze laatste geplande toertocht voor 2020 is in verband met de aangescherpte regels voor Corona geannuleerd.

Hopelijk zien we u in 2021 weer bij één van onze toertochten.

 

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!!